تفاوت متریال پیچ فولادی و پیچ استیل
در دنیا متریال مختلفی برای اتصال دهنده ها وجود دارد که میخواهیم در این مقاله درباره ی تفاوت های متریال پیچ فولادی و استیل صحبت کنیم .
فولاد در مقابل فولاد استیل
دو مورد از تفاوت های فولاد و استیل مقاومت در برابر خوردگی و هزینه هستش.
فولاد و فولاد استیل هر دو فلزات قابل اعتمادی هستند که در طیف وسیعی از محصولات، از کاربردهای اساسی گرفته تا قطعات بسیار کوچک، یافت می شوند. خب، کدوم بهتره؟ پاسخ این است که، بستگی دارد!
مقرون به صرفه بودن فولاد آن را به فلزی ایده آل برای بسیاری از پروژه ها تبدیل می کند. معمولاً در زیرساخت ها، کشتی ها، لوازم خانگی، سلاح ها و اتومبیل ها استفاده می شود. از سوی دیگر، فولاد استیل گرانتر است، اما دارای روکش غیر واکنشی و روشن است و اغلب در ظروف آشپزی و کارد و چنگال، ابزار جراحی، تجهیزات صنعتی و اثاثیه فضای باز دیده میشود.
فولاد و فولاد استیل قابل تعویض نیستند، زیرا خواص و مزایای آنها متفاوت است.
ترکیب شیمیایی
فولاد با افزودن آهن به کربن ایجاد میشود که آهن را سخت می کند. ناخالصی های مختلفی مانند گوگرد، سیلیکون، فسفر و منگنز در طی فرآیند تولید فولاد از آهن حذف می شود. فولاد به طور کلی دارای محتوای کربن کمتری نسبت به فولاد استیل است که باعث می شود کمی سفت تر و محکم تر شود.
تولید فولاد استیل همان مراحل تولید فولاد را دنبال می کند، اما با افزودن کروم، نیکل، نیتروژن و مولیبدن آن را یک قدم جلوتر می برد. محتوای کروم برای ساخت فولاد استیل کلیدی است و برای واجد شرایط بودن به عنوان ضد زنگ باید حداقل 10.5٪ باشد. این کروم نقش مهمی در محافظت از فلز ایفا می کند، زیرا با اکسیژن موجود در محیط واکنش می دهد و یک لایه سطحی غیرفعال ایجاد می کند. این لایه غیرفعال از فلز در برابر زنگ زدگی محافظت می کند و در صورت بروز ساییدگی های کوچک، خود ترمیم را تشویق می کند.
تفاوت خواص متریال فولادی و استیل
متریال فولاد و فولاد استیل تفاوت های قابل توجهی در خواص دارند. فولاد دارای خواص مغناطیسی است و بر اساس محتوای کربن آن به سه نوع کلی تقسیم می شود: کربن بالا، کربن متوسط یا کربن کم. متریال فولاد رسانایی حرارتی بالاتری دارد و بنابراین توزیع حرارت بهتری دارد.
استیل معمولا غیر مغناطیسی است، با برخی استثناها. فولاد استیل دارای خواص سخت شدنی بیشتری نسبت به فولاد است و با رسانایی حرارتی و توزیع حرارت کمتر، انعطاف پذیری کمتری دارد. تقریباً شصت درجه فولاد استیل وجود دارد و این بر اساس درجه مغناطیسی، درصد کروم و نسبت عناصر دیگر تعیین می شود.
زیبایی شناسی
تفاوتی بین روکش های فولادی و فولاد استیل دیده می شود. هنگامی که درخشش براق مورد نظر است، فولاد استیل فلزی لوکس تر با درخشش طبیعی است. روکش کروم فولاد استیل را با این ظاهر براق فراهم می کند. استیل دارای روکش مات تری با درخشندگی کمی کدرتر است.
گزینه های پوشش پودری
سطح فولاد را می توان به راحتی با کمی سنباده و صیقل تقویت کرد، سپس روی آن را با یک پوشش شفاف یا رنگ پودری برای یک روکش تصفیه شده پوشاند. این پوشش زیبایی شناسی را افزایش می دهد و محافظت بیشتری در برابر عناصر ایجاد می کند. پوشش پودری را می توان در چندین رنگ انجام داد و در هر دو سطح فولادی و فولادی استیل استفاده می شود، هر چند که بیشتر روی فولاد انجام می شود.
پوشش پودری نه تنها از فولاد محافظت می کند، بلکه می تواند مزایای دیگری نیز به آن اضافه کند. اثاثیه سایت با روکش پودری را می توان با رنگ زیرساخت های مجاور مطابقت داد یا با طرح های رنگی شرکتی مطابقت داد. همچنین میتوان آنها را با رنگهای پر جنب و جوش، در تضاد با محیط اطراف، برای برجستهکردن و افزایش دید، رنگآمیزی کرد. این برای برنامه هایی که متکی به توجه هستند، مانند تجهیزات ایمنی و ستون های ایمنی بسیار مهم است.
کاربردهای فولادی
الیاژ فولاد به عنوان یک آلیاژ کاربردی، فراوان و اقتصادی، برای پروژه های اساسی مناسب است. فولاد به وفور برای ساخت جاده ها و راه آهن و همچنین سایر زیرساخت های بزرگ استفاده می شود. ساختمان های مدرن، استادیوم ها و آسمان خراش ها اغلب توسط اسکلت های فولادی پشتیبانی می شوند. سازه های بتنی ممکن است با فولاد تقویت شوند. فولاد همچنین برای مصالح ساختمانی کوچکتر مانند پیچ، میخ و پیچ استفاده می شود.
کاربردهای فولاد استیل
مانند فولاد، فولاد استیل می تواند برای پشتیبانی از زیرساخت های بزرگ استفاده شود، با این حال، ویژگی های زینتی را نیز ارائه می دهد. وسایل و پانل های فولادی استیل ارزش طراحی پیچیده ای را به هر ساختمان اضافه می کند. پل ها و مجسمه ها همچنین ممکن است از فولاد استیل تشکیل شده باشند تا از انعطاف پذیری فلز در برابر باران و برف بهره مند شوند. فولاد ضد زنگ در صنعت غذا و نوشیدنی نیز برجسته است. به راحتی می توان آن را تمیز و استریل کرد و بر طعم محصولات غذایی تأثیری نمی گذارد.